top of page

KÖPVILLKOR

Jag tror på god kommunikation och vill ha nöjda kunder, så tveka inte att höra av dig till mig via e-mail till info@frokensilfverglaes.com om det är något som känns fel eller om du har frågor. En god ton mellan säljare och kund brukar lösa de flesta av världsliga problem. 

 

När du trycker på ”skicka beställning” så ingår du ett köpeavtal med mig. Därför behöver du läsa texten nedan. 

 

PRISER OCH BETALNING

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. 

 

Betalning sker med betal/kreditkort eller med Klarna. I ditt konto hos Klarna har du möjlighet att välja delbetalning om du vill.

 

LEVERANSER

Jag levererar till adresser inom Sverige, Danmark, Norge, Finland och Åland. I dagsläget har jag inte möjlighet att skicka till andra länder. 

 

Din beställning skickas med PostNord och jag följer PostNords prislista. 

 

Pris inom Sverige 48 kr. Leveras sker vanligtvis inom 2 - 4 arbetsdagar, med undantag för vissa orter som du kan se på PostNords hemsida. Leveranstiden kan variera på grund av oförutsedda händelser under transporten. Under sommarmånaderna juni - augusti sker leveranser inom 14 dagar. Postnord avgör om brevet ska leveras till din postlåda eller om du får hämta den vid ett utlämningsställe.

 

Pris utanför Sverige (Danmark, Norge och Finland) 121 sek. Leverans inom EU sker vanligtvis inom 2 - 5 arbetsdagar efter inlämning. Utanför EU kan leveranstiden variera mellan 4 - 8 arbetsdagar.

 

Försändelsen ligger kvar för uthämtning 14 dagar från ankomstdag till utlämningsställen. Retur till avsändaren sker närmast påföljande dag. 

 

För mer information om PostNords leveransvillkor klicka här.

 

ÅNGERRÄTT

Din ångerrätt gäller under 14 dagar, enligt svensk lagstiftning. 

 

Om du vill ångra ditt köp så ska du snarast kontakta mig via e-mail till info@frokensilfverglaes.com och i ditt meddelande till mig måste det klart framgå att du ångrar dig och vilken vara det gäller. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Varan ska postas inom de 14 dagarna, eller inom ett dygn från att du har skickat ditt mail till om det är skickat på den 14:e dagen. Du betalar frakten till mig.

 

Om du vill byta mot en annan vara så bjuder jag på frakten för den nya varan när den skickas till dig. Detta gäller för ett byte. Vid fler byten betalar du frakten både till mig och till dig. Om du byter ut en vara så börjar ny period av ångerrätt.

 

Du har inte ångerrätt om:

Varan är använd. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får självklart prova och undersöka den. Om varan skadas, luktar rök, har fläckar eller djurhår på sig, så har du förbrukat ångerrätten. Det innebär att om du röker och/eller har djur i ditt hem, så är det ditt ansvar att hålla varan fri från lukt och smuts, om du vill använda dig av ångerrätten. Om varan kommer tillbaka till mig i använt skick, så häver jag inte köpet, utan varan går då i retur till dig och du betalar frakten. 

 

Returer ska skickas som brev eller paket. Du får inte skicka varan som du vill ångra eller byta, mot postförskott. Om varan skickas med postförskott så löser jag inte ut den och du förlorar ångerrätten.

 

Även om varan kommer bort på grund av att du är vårdslös så förlorar du ångerrätten.

 

Vid ångerköp så betalar jag tillbaka varans pris så snart som möjligt och senast 30 dagar från det att jag tog emot varan från dig. Fraktkostnaden betalas inte tillbaka vid ångerköp.

 

REKLAMATION

Om varan är defekt eller om jag har packat fel, så står jag för fraktkostnaden tillbaka till mig och jag återbetalar hela beloppet som du har betalat, inklusive fraktkostnaden som du betalade när jag skickade varan till dig. 

 

PERSONUPPGIFTER

När du lägger din beställning hos mig uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att jag lagrar och använder dina uppgifter i min verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt lag rätt att få ta del av den information som jag har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta mig i så fall via e-mail på info@frokensilfverglaes.com .

 

Denna webbutik använder cookies. För att kunna använda webbutiken bör du tillåta cookies i din webbläsare. Detta för att kunna hålla koll på din kundvagn, dina inställningar och på så sätt ge dig en bra kundupplevelse och support. Den lagrar inge personuppgifter om dig. 

Sidan är uppdaterad 2024-06-12.

väv_edited_edited_edited.png
bottom of page